jun 28

GamersUnited ARK Server wel of geen PvP server?

Beste bezoekers van GamersUnited . Willen jullie een GamersUnited PvP Server?

We zijn de laatste maanden enorm gegroeid als game community. En daar zijn we natuurlijk enorm trots op!. Onze discord server loopt langzaam voller en voller. Ook beheren we tot nu toe met veel plezier drie ARK Survival Evolved servers.

Er zijn de laatste via ons contact formulier regelmatig verzoeken binnen gekomen wanneer en of GamersUnited een ARK PvP server zou starten. Het is natuurlijk mooi om te zien dat ons werk gezien en gewaardeerd wordt.

Ark Server Vote

Een nieuwe extra server betekent natuurlijk ook dat er extra tijd en geld geïnvesteerd moet worden door al onze vrijwilligers.  We gaan dit natuurlijk niet zomaar doen en willen dan ook graag weten of er echt voldoende animo is om een extra server te starten. Met de uitslag van de onderstaande poll gaan wij bepalen of het zin heeft om vooral veel tijd te investeren in een vierde GamersUnited server.

Als GamersUnited een PvP server zou hebben zou je er dan op spelen ?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

 

background

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten