jul 01

De GamersUnited.EU PvP Server is online !

Goed nieuws de GamersUnited PvP server is online.

Vanaf vandaag is er een PvP server aan onze cluster toegevoegd. De server zit nog wel in een bèta fase dus mocht je bugs of iets dergelijks tegen komen kan je het altijd melden via ons forum. De admin voor deze server is Justin(Danny). Hij zal er voor gaan zorgen dat iedereen de regels naleeft en dat het een beetje gezellig is en blijft.

De server gaat draaien op de Ragnarok map en zal gebruik maken van de volgende mods.
PvP878297372 – ARK: Eternal
1125442531 – Gaia
1333158793 – Stacks for Humans
731604991 – Structures Plus (S+)
821530042 – Upgrade Station v1.8i

De server is hier te vinden! We willen natuurlijk ook zo hoog mogelijk op de ranglijst van deze website komen dus zouden het op prijs stellen als je dagelijks wil stemmen op onze server. Zo gaat het nog drukker worden en wordt het nog leuker.

Namens het hele team van GamersUnited.EU wensen we jullie veel speel plezier op de servers. Dat de community maar nog verder mag groeien!

 

background

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten