mei 16

Servers weer online

Goed nieuws ! De GamersUnited ARK Servers zijn weer online.
Helaas is het ons niet gelukt om de save van de vorige server nieuw leven in te blazen. We hebben een nieuwe setup gemaakt met onder andere ARK Eternal , S+ en Stacks for Humans. The Center is vervangen door de map Hope (Deze server is nog een test). Ragnarok blijft wel in onze cluster.

We merken dat de servers veel meer uitdaging hebben als de vorige servers. Ga jij de uitdaging aan ?

Dit weekend dubbele harvesting ! Begint op 17-05 om 0:00 en duurt tot 18-05 23:59.

background

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten